Maankalender en astrologie 2027
Taal wijzigen: Nederlands NL

Privacy

Wat deze site opslaat

De kalender is een statische site: er zijn geen accounts, geen formulieren en geen database met bezoekers. Wat er wordt opgeslagen, blijft in je eigen browser en verlaat die niet:

  • het thema dat je kiest (systeem, licht of donker);
  • het land dat hoort bij je tijdzone, om het eerst te tonen in de lijsten met feestdagen;
  • of je de animatie op de voorpagina in deze sessie al hebt gezien;
  • als je Astro Chat gebruikt: je instellingen, het model dat je hebt gedownload en, als je daarom vraagt, de stem die de antwoorden voorleest, die ook op je apparaat werkt. Als je dicteert, wordt de microfoon alleen geopend zolang je hem ingedrukt houdt, en wat je zegt wordt op je apparaat getranscribeerd: de audio wordt niet opgeslagen en niet verzonden. De assistent werkt op je apparaat, dus wat je hem schrijft, wordt naar geen enkele server gestuurd, en het gesprek wordt niet bewaard: het verdwijnt zodra je de pagina verlaat. Het model wordt gedownload van Hugging Face, dat je IP-adres ontvangt zoals elke server waarvan je een bestand opvraagt.

Je tijdzone wordt op het apparaat gelezen om de tijden om te rekenen en wordt naar geen enkele plaats gestuurd. Op Privacyvoorkeuren kun je de waarde van elk van deze gegevens zien en ze wissen.

Advertenties

De site toont advertenties van Google AdSense. Google en zijn advertentiepartners kunnen cookies en identificatoren gebruiken om advertenties te tonen, ze te meten en, als je dat accepteert, ze te personaliseren op basis van je bezoeken aan deze en andere sites. Je kunt lezen hoe Google die informatie gebruikt.

In de Europese Economische Ruimte, het Verenigd Koninkrijk en Zwitserland wordt je de eerste keer om toestemming gevraagd, via een melding van Google, en tot je kiest, worden er geen advertentiecookies gebruikt en worden de advertenties niet gepersonaliseerd. Je kunt op elk moment van mening veranderen via Privacyvoorkeuren.

Je rechten

Je kunt op elk moment wissen wat de site in je browser heeft opgeslagen via Privacyvoorkeuren, of door de sitegegevens te wissen in de instellingen van je browser.